APPEL ARTS CENTRE, AMSTERDAM (NL) 19.06.2016 – 18.08.2016

Are you a sculpture?
performanceprogramma
19 juni 2016, 19.30 – 22.00 uur
Appel Arts Centre

De overblijfselen van de performance zijn als installatie nog te zien tot 27 juli, op dinsdag en woensdagmiddagen van 14.00-18.00 in de bibliotheek.

Performanceprogramma verspreid over het gebouw. Het publiek wordt in groepjes langs verschillende performances geleid die plaatsvinden in ruimtes die normaal gesproken voor bezoekers minder toegankelijk zijn. Aanleiding voor deze avond is de verschijning van het boek Hoe de dingen ons bewegen, een veelstemmige bundeling essays waarin schrijvers, kunstenaars en wetenschappers onderzoeken hoe alledaagse objecten óns beïnvloeden. In Are You a Sculpture? wordt deze thematiek met een omtrekkende beweging belicht.

Are You a Sculpture? brengt naar aanleiding van dit boek een aantal performances bij elkaar waarin de sturende kracht van (kunst)objecten naar mensen centraal staat. Het programma heeft een carrouselvorm. Verschillende kunstenaars, maar ook de makers van het boek vormen een onderdeel van het carrousel. Het publiek wordt in groepjes langs de performances geleid. Er wordt afgesloten met een borrel en er is mogelijkheid het boek Hoe de dingen ons bewegen te kopen.

met: Emilio Moreno, Ibelisse Guardia Ferragutti, Rosa Sijben en Sarah Boers, Wouter Klein Velderman en Krisztina de Châtel
Omdat er maximaal 40 plekken zijn,
is reservering noodzakelijk:
reservation@deappel.nl
Ticket € 3,00
This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.